Siema =D
Jak w temacie co tam u was ciekawego slychac :P postanowilem odwiedzic strone i forum bo z ekipy SoGciakow utrzymuje kontakt tylko z Szogim. =P
Ciekawe kiedy ktos cos odpisze xD
A leci raz lepiej jak gorzej wazne ze zdrowy w miare tylko zęby musze poleczyc a dentystow nienawidze jak psów :D
tak pozatym to job/koncowka sql z tych dreczacych rzeczy, czekam na reset musza mi itemki przejsc z ld na nld i bede mial full rare ameczke 4 fun i pvp ;]
ja to bym zlot zrobil w wakacje normalnie weteranow sogt + fr napewno kilkunastu ludzi by sie zjawilo i bylo by wesolo ^^
Witam, fajno tak wejść na satre zacne forum :). Aż mówiać szczerze o nim zapomniałem i teraz widze ile sie spamu posypało :P... ale posprzatalem
Dami napisał/a:
co tam u was ciekawego slychac
U mnie podobnie jak szogi mowi raz lepiej, raz gorzej. Obecnie mam wakacje i wybieram się na studia magisterskie dalej u siebie na Uniwerku Szczecińskim. Zdobyłem w lipcu tytul licencjata i mam wyższe zawodowe wykształconko.
A teraz to czasem pomagam bratu przy zajmowaniu sie siecia lokalna i czasem cos zarobię. Ogólnie to od czasu do czasu siedzie na kompie cos zagram ale w d2 juz nie odwiedzam, postac z nld bym komus za 20 zł opchnal jak by byli chetni :).
Dami napisał/a:
Ciekawe kiedy ktos cos odpisze
No ja odpisuje prawie po 2 miechach :D... sryy :P
dre napisał/a:
mam nadzieje, że Kart mi już wybaczył
Hmm... widzisz masz szczescie bo nie mam pojecia za co sie pognioewalem jesli w ogole tak było. Tak wiec looz, nie pamietam :)
Mkk napisał/a:
a ja pracuje :C a po wakacjach ide studiowac na pg
Polibuda Gdanska ?
soler napisał/a:
ja to bym zlot zrobil w wakacje normalnie weteranow sogt + fr napewno kilkunastu ludzi by sie zjawilo i bylo by wesolo ^^
Ja to bym sie moze wybral ale gdzies w centrum polski -> poznan, torun lub cos takiego. Do szogiego sie teraz planuje wybrac juz mu pisalem ze wpadne, tylko czekam az mi poda kiedy mu pasuje termin i wpadam do Torunia.
Haha xD ja tez w klasie maturalnej ;P pierwsze dni szkoly przejebane ;/ mam zawal nauki od poczatku dostaje codzienie po 30 kartek xero i naucz sie tylko na jutro sprawdze wasza wiedze bla bla ;] i wez tu kurwa miej czas na przyjemnosci jakies :P ale zdam ta mature i jazda zaoncze prywatnestudia i jakis job. =P
No chłopaki powodzenia z ta matura. Niby mowi sie "matura to bzdura" jak już sie jest na studiach, ale jest ona wg mnie trudniejsza. Na studiach masz poprawke za pare dni lub tygodni tutaj jak zawalisz masz rok w plecy, wiec radze zdac :)
ja jeszcze do klasy maturalnej nie dotarlem ale pracuje ciezko juz 8 miesiac! wow rekord;[[
a pozatym nudy. Z diablo kontakt najlepszy chyba utrzymuje z wiszem i machem, z darkiem gerem i mardokiem tez nie raz sie widujemy ale to juz od swieta;d
a na ld mam ze 4 chary z nudow, na ar tez grywam tylko toury, nie to co kiedys:(
a zlocik bardzo chetnie ehe
Klan: HF Team
Ulubiona postać: barb
ACC: Klosiu
Wysłany: 2009-09-21, 09:06
MaKi napisał/a:
hellou;;~)
ja jeszcze do klasy maturalnej nie dotarlem ale pracuje ciezko juz 8 miesiac! wow rekord;[[
a pozatym nudy. Z diablo kontakt najlepszy chyba utrzymuje z wiszem i machem, z darkiem gerem i mardokiem tez nie raz sie widujemy ale to juz od swieta;d
a na ld mam ze 4 chary z nudow, na ar tez grywam tylko toury, nie to co kiedys:(
a zlocik bardzo chetnie ehe
A kto ze mna w KFC opierdala longery? :~)
Ja zaczynam studia na UW w tym roku i atm na stale w warszawce bede mieszkal =[
no siema! tez kufa jestem w klasie maturalnej i juz miesiac nauki ;fffff ale ezi pezi ogolnie nie jest zle, pogoda sie zjebala i jest zimno : < a w diablo juz nie gram od kiedys co gralem x D chociaz te czasy wspominam mile, rozmowy na tsie, karaoke na skypie, toury, klotnie ; D zajebioza ;d pozdro !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum