Witam wszystkich odwiedzających forum SoGT po raz ostatni (w najblizszym czasie przynajmniej
Jak wielu z was wie, sytucja klany Slayers of Great Trinity, była ostatnimi czasy niezbyt kolorowa. Trzon klanu zaczął się sypać, kiedy to tacy gracze jak Tom / Dark / Shadow / Ger odeszli z tego klanu jakis rok temu, do tego doszedł jeszce Adko ktory poszedl do HC. Nieco pozniej z klanu odszedl Neo, potem Garbol nastepnie Dami tutaj nastąpił już niezły kryzys. Nic nie graliśmy prawie klan, liczył mało osób które były unactiv. Do tego doszedł jeszce szogi wraz z robsonem, ktorzy poszli do WM. No i jakiś czas potem maki stwierdzil ze juz klimat jest tragiczny (z czym sie zgodzam) i równiez odszedł.
Stwierdzilem ze obecnie nie ma sie co blaznic i tak juz nic nie odbuduje, sam zaczalem olewac sprawy klanowe, na ktore zwracal mi uwage soler za co go przepraszam. Zaniedbalem strone klanowa w ogole organizacje klanu jak rowniez w ogole nie staralem sie dogadywac spraw z klanowiczami.
Lepiej zeby o nas teraz w ogole nikt nie mowil niz zeby o nas zle mowiono do okoła.
Pozdrawiam @LL, i kazdy kto był w SoGT mam nadzieje ze napisze tu swoje pare słow zeby to jakos miło podsumować.
Z SoGT od 24 grudnia 2004 do dziś (22 pażdziernika 2008) - swoje klan osiągnał i jest sie czym chwalić, ze to właśnie ja mogłem go prowadzić :).
Ostatnio zmieniony przez the_cartvan 2008-10-23, 16:19, w całości zmieniany 2 razy
esh, nie udala sie 4 rocznica :/ szkoda, dzięki temu klanowi nauczyłem się grać w d2 , zdobyłem pierwsze podium w swojej karierze i poznalem kupe fajnych ludzi......
Mam nadzieje ze to tylko koniec SoGT a nie naszej przyjaźni, wierze w to ze jeszcze nie raz najebiemy sie razem na zlocie :)
Sad but true... ale szczerze mowiac milo wspominam czas spedzony w tym klanie bylo fajno do pewnego czasu. szkoda ze tak to sie konczy ... mam nadzieje ze jeszcze kiedys ten klan stanie na nogi :) nie wiem co napisac ... 2 lata spedzilem w tym klanie grajac z robsem i garbolem glownie i bylo elo ludzie tez spoko no ale sie skonczylo...
Pamiętam sogt za czasów jak w nim byłem, uwazam ze wtedy klimat w klanie byl najlepszy, klan liczyl najwiecej najlepszych graczy niz kiedykolwiek wczesniej czy pozniej i tak go zapamietam. Troche szkoda, ale dzis ludzie ktorych poznałem w sogt są w top timach na pclu i to jest najpiekniejsze. Pozdro dla wszystkich byłych członków.
Sath
Ulubiona postać: pal
ACC: Sath
Wiek: 17 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 18 Skąd: Międzydzroje
Wysłany: 2008-10-23, 16:07
to i ja tu napiszę!
[*]
pamietajcie zeby zlikwidowac rowniez hf bo to byla dywizja sogtu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum