Zamieszczam, powyzej s/s z wczorajszego w sumie turnieju 1v1. Nie było nagrod, nie było nas wielu przy ogarnaniu, mowa tutaj o klanoiwczach bo tak naprawde ja i garbol, ale dziekuje wszytskim ktorzy wzieli udzial a zwlaszac tym z poza klanu, ktorzy pomagali. Głowne podziekowanai dla bedensa.
Co do s/s, to zrobilem takiego jak umialem, a czionek ze mam malo to taka sobie jest, nigdy doberj nie umiem dobrac ;p.
mi sie nie gralo zbytnio dobrze bo lipna grupa :< 4 sorce omg i kazda camp 2 ekreny oddemnie
gz dla finalistow
własnie od nxt toura prosze,o nie losowanie grup gdzie jest sorc i barb jednoczesnie, gralem z pabem prawie 1h 20 minut jeden mecz, paranoja, jak dacie wiecej niz 2 sorc w grupie spodziewajcie sie ostreeeego opoznienia,bo ja nie mam zamiaru przegrywac przed time limits
Moj 1 tur hamem 1v1 Wiec nie za bardzo . Mam nadzieje ze sie ogram od 4 dni dopiero nim gram .
Imo jedno co zuwazylem HvB nie do wygrania bez medi blok 50 % i do tego bez conc . Ciezki temat
Iwracam do tematu dopisywania graczy po godzinie 20:30
Tu ewidentnie cart sie nie spisaliscie
Ogolnie bylo bajecznie !!!
Moj 1 tur hamem 1v1 Wiec nie za bardzo . Mam nadzieje ze sie ogram od 4 dni dopiero nim gram .
Imo jedno co zuwazylem HvB nie do wygrania bez medi blok 50 % i do tego bez conc . Ciezki temat
ale blok mozesz miec 75 % :D
Nom to nie wiem gdzie ja rulez czytalem wa ego mac gralem na 46 bloku :P
Własnie dziwne to bylo ze na 1-2 ww zostawalem z 200 L
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum