Klan: War Masters
Ulubiona postać: ama
ACC: FJub-WM
Wiek: 17 Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 14 Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2008-04-13, 00:00
...już rozegraliśmy mecz z wiszem ( 3;0 win )
czemu niby mam grać drugi raz mecz na tym samym etapie ? co ma mnie obchodzić, że się pomyliliście, straciłem cenny czas na gre z wiszem i mam grać ponownie ? -.-
Ostatnio zmieniony przez FJub 2008-04-13, 00:06, w całości zmieniany 1 raz
Dobra pomylka z mojej strony, sry ale sam z garbolem ogarniam ten balagan ktory spadl na nas i pomagaja inni , i sie pojebalem. Nie jest to duza pomylka wyszlo tylko ze 1 zagral z 1 a 3 z 3. Rince mowil zeby zostawic juz.
co do pomieszania w playoffach , next time przywiązujcie do tego większą wagę i zainteresowanie
Przepraszamy za to ... kurde no głupio mi troche, ale lekki rozgardiasz mamy z garbim we 2 ;/.
Btw cart vs ref 3-1
Respect ref za powtorzenie rudy 1, bo naprawde ja tam ogarniam i wylecialem z g z itemami nie na ciebie i jeszce zamiast stzrelac z ga pojebalem z fury i styarcilem pol manay ... ale nawet tak by bylo 3-2 :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum